Guide

Några saker att tänka på för dig som funderar på att köpa en solcellsanläggning

Vad är ditt syfte med att skaffa en solcellsanläggning ?

Tänker du på att säkerställa din egenproduktion av el på ett miljövänligt sätt eller har du dragits med i den allmänna debatten om att alla med eget tak eller tomt på sin fastighet borde skaffa en solcellsanläggning.

Vilken form och lösning vill jag ha på min solcellsanläggning ?

Fråga runt bland vänner, bekanta och kolleger, sök på webben, ta in offerter och var allmänt nyfiken så kommer du lära dig massor som du sedan kan applicera på din fastighet. Du behöver inte bli ett proffs, men lite enkel efterforskning kommer ge dig bättre förutsättningar för en lösning som passar just dig och dina behov.

Dina förutsättningar för din solcellsanläggning ?

För att skapa och ta fram en anläggning som passar just dina behov så behöver man veta ett antal förutsättningar, ta reda på dessa så är du förbered och bättre rustad när frågorna kommer upp.

Hur har du tänkt att finansiera din solcellsanläggning ?

Det finns idag ett antal olika finansiella lösningar för att finansiera ett köp av en solcellsanläggning, undersök vilken lösning som passar just dig.

 

Vilken typ av leverantör vill du ska leverera och installera din solcellsanläggning ?

Det finns idag en uppsjö av stora som små leverantörer, många lovar snabba och billiga lösningar, vilket per automatik inte behöver vara dåligt eller oseriöst. Men se till att välja en leverantör du känner dig trygg med, som gör ett hembesök och på plats undersöker dina specifika förutsättningar och vad som bäst kommer passa dig och dina behov.

Kontakta oss för din solcellsanläggning

Ring eller e-posta för rådgivning

Rulla till toppen